Veiligheid

 

 Veiligheid is voor ByJosje  van groot belang.  Op deze pagina kun je alles vinden over het veilig gebruiken van onze producten, zo kan je kleintje met veel plezier en op veilige wijze gebruik maken van onze producten.  Hoewel er veel waarschuwingen op deze pagina te vinden zijn laat u zich hier vooral niet door af schrikken. Alle producten worden met uiterste zorgvuldigheid in elkaar gezet.

 

Onderhoud

De producten die handgemaakt worden door byjosje kunt u schoonmaken met een licht vochtige doek. Houd het product niet volledig in het water in verband met het zacht worden en het werken van het hout, hierdoor kunnen beschadigingen ontstaan. Het is dan ook niet mogelijk om de producten uit te koken.

Garantie

Heeft een product een mankement? Neem dan zeker even contact met ons op. Samen kijken we naar een passende oplossing. 

Wettelijk gezien bent u verplicht binnen twee maanden na een eventueel gebrek contact met ons op te nemen. Indien het gebrek binnen de garantie valt zullen wij het product kosteloos vervangen of repareren. Indien het product binnen 6 maanden mankementen vertoont kunt u kosteloos gebruik maken van de eventuele reparatieservice. Valt de schade buiten de garantieperiode kunt u op eigen kosten gebruik maken van onze service. Let op! Wij repareren géén producten die zijn gekocht bij een andere leverancier en/of webwinkel. 

Toezenden van een product met een defect is altijd voor rekening van de klant, het terugzenden na de reparatie nemen wij voor onze rekening.  Het toezenden van uw retour valt onder uw eigen risico. Om deze reden raden wij u aan het artikel dan ook met Track en Trace code retour te zenden.

Heeft u schade of wilt u iets melden over uw product dan kan dit naar info@byjosje.nl